The Story

Mag’s Burgers heeft sinds 2010 maar één doel voor ogen: u betere burgers serveren.

We gaan aan de slag met de meest klassieke burgers, tot bombshells van suggestie.

We brengen u een ‘slow food burger’ geserveerd volgens het ‘fast food’ principe. De laatste jaren worden we allen veeleisender. En terecht! Het publiek snakt naar meer kwaliteit, maar dat tegen dezelfde snelheid.

We gebruiken de beste producten, en is la minute gebakken. Onze visburgers komen rechtreeks van de visboer (nooit uit de diepvries!).

Groenten en fruit voor de frisse toets, haver- en sesambuns worden elke ochtend vers geleverd aan onze deur. Verder verspillen we niet (No food waste). Logisch toch?

Mag’s Burgers is het concept van 2 chefs, Stijn & Laurent. Ze begonnen te expirementeren met burgers in een klassiek frans restaurant voor het personeel na de shift. Al snel begon hun avontuur en de zoektocht naar de perfecte ingredienten voor hun burgers. Het beste vlees dagelijks geleverde vis, vintage chedder, en broodjes van de Trog maakt dat hun burger recepten nu op punt staan. Kom maar proeven: getest en goedgekeurd door liefhebbers van verse, kassieke en kwaliliteitsvolle  burgers!